• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Sindicatele RATB atentioneaza calatorii: personalul si-ar putea inceta activitatea

Sindicatele RATB atentioneaza calatorii: personalul si-ar putea inceta activitatea

Sindicatele din cadrul RATB atentioneaza calatorii ca personalul si-ar putea inceta activitatea in perioada urmatoare. Salariatii sunt nemultumiti de modul in care managementul regiei gestioneaza aspectele de care depind siguranta, timpul de asteptare si confortul calatorilor.

Mesajul referitor la actiunea de protest va putea fi citit de calatori, luni, 25 mai, in mijloacele de transport ale RATB, iesite pe traseu.

"Sindicatele din RATB nu au reusit pana acum, in ciuda demersurilor repetate, sa responsabilizeze managementul regiei in privinta aspectelor de care depind siguranta, timpul de asteptare si confortul calatorilor. Astfel, lipsa pieselor de schimb, uzura parcului circulant, precum si a infrastructurii va obliga RATB, in cel mai scurt timp, sa circule cu un numar de vehicule mult sub limita necesarului zilnic. In aceste conditii, din respect fata de cetatenii Capitalei si pentru a proteja conducatorii de vehicule de manifestarile de revolta ale cetatenilor lasati sa astepte zeci si zeci de minute in statii, sindicatele din RATB au hotarat ca toti conducatorii de vehicule sa mearga cu farurile aprinse pentru a atrage atentia asupra situatiei in care se afla regia", potrivit comunicatului. 


22 mai 2015 15:29
Modifică setările cookies