• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Simona Halep va incheia anul pe locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep va incheia anul pe locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep va incheia anul 2015 pe locul 2 in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii, dupa americanca Serena Williams, a anuntat vineri WTA pe site-ul sau oficial. 

Halep isi imbunatateste performanta din 2014, cand s-a clasat la final de an pe pozitia a treia in lume.

Inaintea ei, singura reprezentanta a Romaniei care a intrat in top 10 WTA a fost Irina Sparlea, numarul 8 mondial in 1997, reaminteste Asociatia tenisului profesionist feminin.  

"Cred ca am avut un an an bun, cu suisuri si coborasuri, insa a fost ok. Am avut un debut de an foarte bun, cu victorii la Indian Wells, Dubai - a fost un mod foarte bun de a incepe sezonul. Pe zgura, am incercat sa dau ceea ce am mai bun, insa pot spune ca nu mi-am gasit ritmul. Am avut si presiunea de anul trecut, deoarece a trebuit sa-mi apar unele rezultate. Nu am jucat foarte bine nici la Wimbledon. Insa mi-am luat o pauza de o luna dupa Wimbledon, iar apoi nu am avut asteptari in SUA - am incercat doar sa dau ceea ce am mai bun. M-am descurcat bine acolo, iar acum sunt mai increzatoare decat inainte", si-a descris Simona Halep evolutiile din 2015.  

Referindu-se la eliminarea prematura de la Turneul Campioanelor, Halep a spus: "Am avut sansa mea in primul set si de aceea sunt dezamagita ca am pierdut acest meci. Nu am reusit sa castig primul set. Insa ea (Radwanska) m-a dominat. Am facut cativa pasi de pe linia de fund, iar ea a jucat foarte bine".  


30 octombrie 2015 11:49
Modifică setările cookies