• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Shrek revine pe marile ecrane

"Shrek" revine pe marile ecrane

Aventurile celui mai cunoscut capcaun verde din istoria filmelor de animatie continua, directorii DreamWorks Animation precizand ca un al cincilea film din franciza "Shrek" este in etapa de dezvoltare, informeaza Contactmusic.com.

Jeffrey Katzenberg, CEO al companiei, a afirmat ca simpaticul capcaun si prietenii lui vor reveni intr-un nou film, daca totul va decurge asa cum a fost prevazut.
 
"Shrek" a intrat in cinematografe in 2001, iar cel mai recent film din aceasta franciza a fost lansat in 2010.
 
Vestea privind realizarea unui nou film din aceasta franciza vine la cateva zile dupa ce a fost anuntat ca, in 2015, la Londra, va fi deschis un parc de distractii inspirat din universul animatiei Shrek.
 
Cele patru filme din franciza "Shrek" au avut incasari pe plan international in valoare de 2,9 miliarde de dolari.
Printre actorii care au dat viata personajelor din "Shrek" se numara Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz si Antonio Banderas.
 
In 2010, Mike Mitchell, regizorul peliculei, declara in timpul prezentarii programului de lansari al studiourilor Dreamworks Animation, ca cel de-al patrulea film al francizei - "Shrek Forever After" - "va fi ultimul lungmetraj din seria «Shrek» si cel mai bun mod de a incheia o franciza".
 
In cei 13 ani de la lansare, Shrek a salvat-o pe printesa Fiona din ghearele unui dragon, a dejucat planurile unui Print nu chiar Frumos, a recuperat cheile regatului Far Far Away si a repus lucrurile in ordine in regat.

26 februarie 2014 21:30
Modifică setările cookies