• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Show-ul Fire of Anatolia a fost reprogramat pe 6 decembrie

Show-ul Fire of Anatolia a fost reprogramat pe 6 decembrie

Show-ul pe care dansatorii de la Fire of Anatolia urmau sa il sustina la Sala Palatului din Bucuresti, pe 17 mai, a fost reprogramat pe 6 decembrie, in acelasi spatiu, din motive tehnice, care tin de reconfigurarea turneului, anunta organizatorii spectacolului din Romania, Events.

Din motive logistice - reconfigurarea turneului -, spectacolul formatiei Fire of Anatolia a fost reprogramat pentru data de 6 decembrie, la Sala Palatului. Biletele raman in vanzare la aceleasi preturi ca si pana in prezent - 80 de lei, 100 de lei, 120 de lei, 160 de lei, 200 de lei, 260 de lei si 300 de lei, in functie de distanta fata de scena.
 
Tichetele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, si din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).
 
In cazul in care nu pot participa la spectacolul reprogramat, spectatorii care vor sa isi recupereze contravaloarea biletelor achizitionate sunt rugati sa se adreseze pana la data de 31 mai inclusiv punctelor de vanzare Eventim de unde au cumparat biletele. In cazul biletelor achizitionate online ei trebuie sa trimita o solicitare la adresa [email protected] si sa returneze biletele in original pana la data limita, la biroul Eventim.

10 mai 2013 14:50
Modifică setările cookies