• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Shakira este cea mai populara vedeta pe Facebook, cu 86,6 mil. admiratori

Shakira este cea mai populara vedeta pe Facebook, cu 86,6 mil. admiratori

Shakira a depasit-o pe buna ei prietena Rihanna si a devenit vedeta care se bucura de cea mai mare popularitate pe reteaua de socializare Facebook, informeaza contactmusic.com.

Astfel, artista columbiana cu origini libaneze are 86,6 milioane de admiratori pe Facebook, stabilind astfel un nou record de popularitate.
 
Cantareata Rihanna se afla pe locul al doilea cu 86,3 milioane de admiratori.
 
"Wow... tocmai mi s-a spus ca am pagina de Facebook cu cele mai multe Like-uri din lume! Inca nu-mi vine sa cred", a declarat Shakira pe pagina ei de Facebook.
 
In urma cu cateva saptamani, Shakira si Rihanna au lansat impreuna un duet inedit, single-ul "Can't Remember to Forget You".
 
Locul al treilea in topul celor mai populare vedete pe Facebook este ocupat de rapperul Eminem, cu putin peste 84 de milioane de like-uri.
 
De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase premii, printre care doua premii Grammy, opt Latin Grammy si a fost nominalizata la premiile Globul de Aur in 2007, pentru melodia "Despedida", inclusa pe coloana sonora a filmului "Dragoste in vremea holerei", de Mike Newell. Albumele Shakirei s-au vandut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

24 martie 2014 12:39
Modifică setările cookies