• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Serialul Doi barbati si jumatate se incheie la finalul celui de-al 12-lea sezon

Serialul "Doi barbati si jumatate" se incheie la finalul celui de-al 12-lea sezon

Serialul de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men" se va incheia odata cu difuzarea ultimului episod din cel de-al 12-lea sezon al show-ului, au anuntat reprezentantii postului CBS, citati de site-ul revistei New Musical Express

Nina Tassler, presedintele CBS, a facut aceasta dezvaluire miercuri, odata cu anuntarea grilei de toamna-iarna a postului.

Serialul "Two and a Half Men" a debutat in 2003 si i-a avut initial in distributie pe Charlie Sheen, Jon Cryer si copilul-vedeta Angus T. Jones.

Charlie Sheen a fost concediat dupa o disputa cu Chuck Lorre in 2011, iar Angus T. Jones a renuntat la rolul care l-a facut celebru dupa ce a criticat acest serial in 2012, spunand ca este "lipsit de Dumnezeu", cerandu-le, totodata, telespectatorilor americani sa nu mai urmareasca show-ul.  Jon Cryer a decis sa ramana in distributia serialului si apare in actualul sezon al productiei TV, alaturi de Ashton Kutcher si Amber Tamblyn. 

Al 12-lea sezon al serialului "Doi barbati si jumatate" va fi difuzat pe micile ecrane nord-americane incepand din toamna acestui an.


15 mai 2014 14:56
Modifică setările cookies