• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Secretarul de stat al SUA, John Kerry, in vizita la Vladimir Putin, la Moscova

Secretarul de stat al SUA, John Kerry, in vizita la Vladimir Putin, la Moscova

Secretarul de stat al SUA, John Kerry, va avea o intrevedere cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, marti, la Soci, unde vor discuta subiecte bilaterale si regionale, printre care situatia din Iran, Siria si Ucraina, a anuntat luni Departamentul de Stat american, informeaza AFP si RIA Novosti.

In timpul vizitei sale, Kerry va avea o intrevedere si cu omologul sau rus Serghei Lavrov, potrivit purtatoarei de cuvant a Departamentului de Stat al SUA, Marie Harf.
 
'Aceasta vizita este parte a eforturilor noastre in vederea sustinerii unor canale directe de comunicare cu inalti oficiali rusi si de a face in asa fel ca pozitiile SUA sa fie expuse in mod clar', a subliniat Harf, potrivit RIA Novosti, scrie Agerpres.
 
Aceasta va fi prima vizita a lui Kerry in Rusia in ultimii doi ani, in conditiile in care relatiile dintre cele doua tari traverseaza cea mai proasta perioada de la sfarsitul Razboiului Rece.
 
De asemenea, dupa vizita pe care o va intreprinde in Rusia, John Kerry va avea consultari cu partenerii din cadrul NATO, in timpul summitului ministerial din Antalya, din 13 mai, a adaugat purtatoarea de cuvant a Departamentului de Stat al SUA.

11 mai 2015 16:15
Modifică setările cookies