• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Scrisoarea de condoleante a Regelui Mihai I dupa accidentul din Muntenegru

Scrisoarea de condoleante a Regelui Mihai I dupa accidentul din Muntenegru

Regele Mihai I transmite o scrisoare de condoleante dupa accidentul din Muntenegru, exprimand solidaritatea cu membrii familiilor greu incercate si speranta ca acestia vor avea puterea de a trece peste aceste momente grele. 

"Regina Ana si cu mine, impreuna cu intreaga Familie Regala, suntem cu gandul si cu inima alaturi de familiile indoliate dupa pierderea tragica a celor dragi, in accidentul din Muntenegru. Suntem solidari in durerea si suferinta tuturor membrilor familiilor greu incercate in aceste zile si speram sa aiba puterea de a trece peste aceste momente grele. Doresc sa aduc lauda si admiratie acelor responsabili romani si muntenegreni care au dat dovada de profesionalism, simt al datoriei si compasiune, ajutand, pe cat este posibil, la limitarea tragediei si a durerii oamenilor. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe cei disparuti!", se arata in mesajul Regelui Mihai I, potrivit unui comunicat de presa. 

In urma accidentului produs duminica seara in Muntenegru, 18 cetateni romani si-au pierdut viata, iar 29 au fost raniti, din care 7 sunt la terapie intensiva.


25 iunie 2013 13:44
Modifică setările cookies