• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Sase membri Camorra, acuzati de rapirea unui roman, arestati la Napoli

Sase membri Camorra, acuzati de rapirea unui roman, arestati la Napoli

Sase membri ai unui clan din cadrul organizatiei infractionale Camorra acuzati, intre altele, de rapirea unui imigrant roman, au fost arestati in orasul italian Napoli, informeaza site-ul agentiei Adnkronos, potrivit Mediafax.

Cei sase suspecti sunt membri ai Clanului Veneruso, parte a organizatiei Camorra si activ in zona orasului Napoli.
 
Procurorii Directiei locale antimafia au cerut arestarea preventiva a sase membri al Clanului Veneruso acuzati de sechestrare de persoana, agresiune si extorsiune. Tribunalul din Napoli a admis cererea de arestare a celor sase, iar mandatele au fost puse in aplicare sambata dimineata.
 
Doi dintre suspecti sunt acuzati ca i-ar fi cerut o taxa de protectie unui om de afaceri din Napoli. Ulterior, cei doi, impreuna cu patru complici, l-au rapit pe un imigrant roman pentru a-l pedepsi pentru furt de carburant de la firme din provincie. Se pare ca rapirea si pedepsirea romanului a fost ceruta de oameni de afaceri din provincia Napoli.
 
Romanul a fost batut si eliberat dupa cateva zile. In cursul operatiunii de arestare a suspectilor, la domiciliile acestora au fost gasite substante explozive, arme de foc si droguri.

1 iunie 2013 16:59
Modifică setările cookies