• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Rogozin ii raspunde lui Basescu: Ma intreb cate pahare a baut inainte sa inchida spatiul aerian pentru avionul nostru

Rogozin ii raspunde lui Basescu: Ma intreb cate pahare a baut inainte sa inchida spatiul aerian pentru "avionul nostru"

"Ma intreb cate pahare a golit Basescu pentru a prinde curaj sa inchida spatiul aerian pentru avionul nostru", a scris Rogozin pe contul sau de Twitter, dupa ce presedintele roman a declarat duminica la Timisoara ca trebuie aflat mai intai cata vodca a consumat Rogozin inainte sa faca asemenea declaratii, referindu-se la atacurile vicepremierului rus la adresa Romaniei.

 "La astfel de declaratii eu nu pot avea decat o singura reactie. Trebuie sa aflam cata vodca a consumat Rogozin. E o declaratie lipsita total de respect fata de un alt stat, fata de orice altceva ce nu reprezinta Mama Rusia", a declarat pentru opiniatimisoarei.ro presedintele Traian Basescu. 

Seful statului a adaugat ca Rogozin a ramas inca la modul de gandire al stalinismului. 

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a anuntat sambata ca a revenit la Moscova, din Republica Moldova, in pofida faptului ca avionul sau a fost obligat de catre avioane ucrainene de interceptare sa se se intoarca din drum, la Chisinau, potrivit agentiei ruse Itar-Tass.

Anterior vicepremierul rus Dmitri Rogozin a acuzat Romania ca nu i-a permis avionului sau, la solicitarea Statelor Unite, sa se intoarca la Moscova prin spatiul aerian romanesc, in drum dinspre regiunea separatista moldoveana Transnistria, unde a participat vineri la parada militara organizata de Ziua Victoriei asupra nazistilor.  "La solicitarea Statelor Unite, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite sa trec", afirma vicepremierul rus intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, din Transnistria.  "Data viitoare voi zbura la bordul unui (bombardier strategic de tip) Tu-160", adauga Rogozin, subliniind ca sanctiunile nu-l vor determina sa-si anuleze viitoare vizite la Tiraspol, capitala regiunii separatiste moldovene Transnistria.


12 mai 2014 10:20
Modifică setările cookies