• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Rockerul Ozzy Osbourne si sotia sa, Sharon, ar putea divorta, dupa 30 de ani de casatorie

Rockerul Ozzy Osbourne si sotia sa, Sharon, ar putea divorta, dupa 30 de ani de casatorie

Rockerul Ozzy Osbourne si sotia lui, Sharon, considerati unul dintre cele mai solide cupluri din lumea muzicala, ar putea divorta dupa mai bine de 30 de anii de casatorie, scrie presa din Marea Britanie, care anunta totodata ca Sharon a parasit deja locuinta pe care o impartea cu Ozzy.

Potrivit cotidianului Daily Mail, preluat de Mediafax, Sharon, in varsta de 60 de ani, si Ozzy, in varsta de 64 de ani, locuiesc deja separat. Sunt zvonuri ca artistii, care nu au ascuns niciodata ca mariajul lor a fost tot timpul unul furtunos, s-au mutat din imensa proprietate unde locuiau, fiecare avand acum o alta resedinta.
 
Sharon si Ozzy s-au intalnit pe cand aceasta avea doar 18 ani, devenind, la scurt timp, managerul nonconformistului rocker. Cei doi s-au casatorit in 1982 si au trei copii.
 
Sharon Osbourne, in varsta de 60 de ani, a fost diagnosticata cu cancer la colon in anul 2002. Sotia rockerului Ozzy Osbourne a devenit celebra cu ajutorul reality-show-ului "The Osbournes" si a facut apoi parte din juriile emisiunilor de televiziune "The X Factor" si "America's Got Talent". In prezent, Sharon Osbourne este una dintre prezentatoarele emisiunii de televiziune americane "The Talk".
 
Ozzy Osbourne, fost membru al trupei Black Sabbath, de unde a fost concediat in 1979, are sase copii - cinci biologici si unul adoptat. Rockerul britanic a fost casatorit cu Thelma Riley si l-a adoptat pe fiul acesteia, Elliot Kingsley. Impreuna, cei doi au si doi copii biologici: Jessica Starshine, nascuta in 1972, si Louis John, nascut in 1975. Muzicianul s-a casatorit apoi cu Sharon Arden, cu care are trei copii: Aimee, nascuta pe 2 septembrie 1983, Kelly Osbourne, nascuta pe 27 octombrie 1984, si Jack Osbourne, nascut pe 8 noiembrie 1985. Acesta a fost diagnosticat, in urma cu un an, cu scleroza multipla. Familia Osbourne l-a crescut si pe Robert Marcato, dupa ce mama acestuia a murit, insa nu l-a adoptat niciodata cu forme legale.

14 aprilie 2013 13:19
Modifică setările cookies