• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Robert Pattinson, noua imagine a parfumurilor barbatesti Christian Dior, pentru aproximativ 12 mil. dolari

Robert Pattinson, noua imagine a parfumurilor barbatesti Christian Dior, pentru aproximativ 12 mil. dolari  

Actorul britanic Robert Pattinson va fi noua imagine pentru parfumurile barbatesti Christian Dior, a anuntat, miercuri, casa de moda, printr-un comunicat de presa, informeaza accesshollywood.com.

Dupa multe luni in care au existat zvonuri potrivit carora actorul britanic ar fi semnat un contract pentru promovarea parfumurilor Dior, casa de moda a anuntat, miercuri, ca Robert Pattinson este noua imagine pentru parfumurile barbatesti.
 
"Casa Dior este incantata sa anunte ca actorul Robert Pattison este noua imagine pentru parfumurile barbatesti Dior", au declarat reprezentantii casei de moda, intr-un comunicat.
 
"El si-a aratat talentul de actor alegand filme cu tematici variate, precum «Aminteste-ti de mine/ Remember me», de Allen Coulter, «Apa pentru elefanti/ Water for Elephants", de Francis Lawrence, in care a jucat alaturi de Reese Witherspoon, dar si prin interpretarea faimosului personaj al lui Maupassant, Bel-Ami", a mai precizat casa de moda.
 
Totodata, Dior nu a mentionat niciunul dintre cele cinci filme din seria " Saga Amurg/ The Twilight Saga" in care actorul a jucat.
 
In octombrie, cei de la E! news scriau ca Robert Pattinson a semnat un contract pe trei ani cu Christian Dior, pentru o suma de aproximativ 12 milioane de dolari.
 
Jude Law, Natalie Portman si Charlize Theron sunt cateva dintre starurile care au fost imaginea parfumurilor Dior.

13 iunie 2013 12:42
Modifică setările cookies