• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Richie Sambora s-a retras din turneul mondial al trupei Bon Jovi

Richie Sambora s-a retras din turneul mondial al trupei Bon Jovi

Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, s-a retras din turneul mondial al grupului american, invocand "motive de ordin personal", cu cateva ore inainte de un concert pe care celebra formatie rock l-a sustinut marti seara in Canada, informeaza contactmusic.com.

Chitaristul, membru al trupei Bon Jovi din anul 1983, nu a precizat motivele din spatele deciziei sale de a nu mai canta alaturi de colegii sai in concertele din sectiunea nord-americana a turneului mondial al grupului, intitulat "Because We Can".
 
Pe site-ul oficial al trupei Bon Jovi a fost postat urmatorul mesaj: "Din cauza unor motive de ordin personal, Richie Sambora nu va mai canta in concertele din sectiunea curenta a turneului. Toate concertele vor fi onorate asa cum au fost ele programate".
 
Richie Sambora nu s-a prezentat la concertul sustinut de colegii sai de trupa marti seara pe stadionul Scotiabank Saddledome din orasul canadian Calgary.
 
Solistul trupei, Jon Bon Jovi, s-a adresat publicului cu aceste cuvinte: "Aveam doua posibilitati: sa imi fac bagajele si sa plec acasa sau sa urc pe scena si sa dau tot ce pot. Richie Sambora nu va canta alaturi de noi pentru o perioada. Daca exista o seara in care am cu adevarat nevoie de voi, atunci aceasta este acea seara, Calgary!".
 
Richie Sambora a avut parte de cativa ani dificili, printre problemele cu care s-a confruntat recent numarandu-se internarea intr-o clinica de dezintoxicare, condamnarea pentru conducerea automobilului sub influenta alcoolului si divortul de actrita Heather Locklear.

3 aprilie 2013 18:29
Modifică setările cookies