• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Revelion in Piata Constitutiei: 130 artisti pe o scena de 280 mp si 20 tone de materiale pirotehnice

Revelion in Piata Constitutiei: 130 artisti pe o scena de 280 mp si 20 tone de materiale pirotehnice

Revelionul din Piata Constitutiei va aduce in fata bucurestenilor peste 130 de artisti, intre care Mandinga, Connect-R, Vunk, Loredana si Smiley, care vor evolua pe o scena de 280 de metri patrati, anunta Primaria Capitalei, care promite totodata cel mai spectaculos show de artificii din Romania.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, Primaria Municipiului Bucuresti, prin intermediul ArCuB, organizeaza in noaptea trecerii dintre ani "un spectacol incendiar" in Piata Constitutiei.
 
Timp de 10 zile, Capitala a fost traversata de 20 tiruri incarcate cu echipament tehnic necesare bunei desfasurari a evenimentului. Astfel, peste 130 de artisti vor evolua pe o scena de dimensiuni impresionante - 280 de metri patrati, unde 80 de tehnicieni au amplasat 200 de lumini inteligente, 250 de metri patrati de ecrane cu led, 600.000 wati de lumini si 250.000 wati de sunet si 70 de kilometri de cabluri.
 
Tot in Piata Constitutiei, locuitorii Capitalei vor putea sa se bucure "de cel mai spectaculos show de artificii din Romania". Pentru realizarea spectacolului vor fi folosite peste 20 de tone de materiale pirotehnice care au fost special importate pentru acest eveniment din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie si China. Programul de 15 minute va fi lansat printr-un sistem performant, de ultima generatie - wireless, din 27 locatii din curtea Palatului Parlamentului, desfasurate pe o distanta de peste 500 de metri.
 
In Piata Constitutiei, Revelionului Capitalei va incepe pe 31 decembrie, de la ora 20.00. Accesul la eveniment este gratuit.
 
Seara va fi deschisa de trupa de percutionisti Barbarossa, care vor prezenta in premiera un spectacol plin de suspans, ce imbina dansul si jongleriile cu torte aprinse. De asemenea, atmosfera din noaptea de Revelion se va incinge prin concertul sustinut de Mandinga. Pana spre miezul noptii, publicul din Piata Constitutiei va putea urmari recitaluri live ale unor vedete precum: Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si Voltaj.
 
Catre miezul noptii, What’s Up feat. DeMoga Music, impreuna cu noile nume ale muzicii autohtone - Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally -, vor crea un moment unic, fiind acompaniati de un numar impresionant de percutionisti, pe acordurile melodiei "La multi ani". Dupa numaratoarea inversa, bucurestenii vor pasi in noul an intr-o atmosfera efervescenta, amfitronii serii fiind Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea si Andreea Banica).
 
Potrivit comunicatului, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prezent vineri in Piata Constitutiei unde pregatirile sunt in toi.
 
Intampinarea Anului Nou in Piata Constitutiei a devenit un obicei pentru multi dintre bucuresteni, evenimentul fiind organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin ArCuB, de 6 ani.

28 decembrie 2013 09:00
Modifică setările cookies