• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Regal la Bookfest: Radu Beligan si-a lansat cartea Intre acte , in aplauzele admiratorilor

Regal la Bookfest: Radu Beligan si-a lansat cartea "Intre acte", in aplauzele admiratorilor

Radu Beligan si-a lansat cartea "Intre acte", sambata, la Bookfest, in cadrul unui eveniment foarte emotionant la care au participat zeci de admiratori ai artistului, intre care si actorii Marin Moraru si Oana Pellea, care au avut lacrimi in ochi pe tot parcursul manifestarii, scrie Mediafax.

 
"Daca n-ati fi fost dumneavoastra, n-as fi fost eu niciodata. Eu sunt rezultatul iubirii pe care mi-ati dat-o dumneavoastra. Pentru asta nu exista pret", le-a spus Radu Beligan admiratorilor sai. "Pana la moarte va iubesc si o sa am grija sa nu va supar cu nimic. Va datorez totul", a mai spus Beligan.
 
Zeci de persoane au stat minute in sir la coada, sambata, la Bookfest, in standul editurii All, pentru a lua autografe de la Radu Beligan si pentru a-i adresa cateva cuvinte artistului.
 
Cartea "Intre acte" este dedicata de Radu Beligan copiilor sai si poate fi cumparata la pretul de 30 de lei.
 
Radu Beligan, unul dintre cei mai longevivi si iubiti actori al scenei teatrale romanesti, imparte de mai bine de 70 de ani bucurii, emotii si sentimente tuturor celor care umplu cu entuziasm salile de spectacole. Nascut pe 14 decembrie 1918, are o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio.

1 iunie 2013 17:35
Modifică setările cookies