• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Raed Arafat ramane secretar de stat in Ministerul Sanatatii, dupa preluarea portofoliului de catre Nicolaescu

Raed Arafat ramane secretar de stat in Ministerul Sanatatii, dupa preluarea portofoliului de catre Nicolaescu

Noul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, l-a numit, sambata, in functia de secretar de stat si prim-adjunct al ministrului pe Raed Arafat, preluand de la acesta prerogativele ministeriale.

Vineri, Eugen Nicolaescu, propus pentru portofoliul Sanatatii, a declarat in cadrul audierii de la Parlament, ca are ca prioritati numirea lui Raed Arafat in functia de secretar de stat si prim-adjunct al ministrului, dar si repornirea productiei la Institutul Cantacuzino.
 
Sambata, la instalarea sa ca ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu a declarat presei ca l-a numit pe Raed Arafat, asa cum a promis, secretar de stat si prim-adjunct al ministrului si ca pana pe 10 ianuarie vor trebui finalizate discutiile cu Ministerul Finantelor privind bugetul. Totodata, ministrul a vorbit de demersuri pentru alocarea sumei necesare finalizarii lucrarilor la Institutul Cantacuzino si repornirii productiei de vaccinuri.
 
Noul ministru Nicolaescu a spus ca Raed Arafat - care a detinut portofoliul Sanatatii pana vineri seara - se va ocupa de conducerea curenta a ministerului, in timp ce el se va ocupa de politici si strategii.

22 decembrie 2012 12:46
Modifică setările cookies