• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Pugilisatul Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv din SUA

Pugilisatul Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv din SUA

Pugilistul Floyd Mayweather ramane cel mai bine platit sportiv din SUA, intrecandu-i pe baschetbalistul LeBron James, dar si pe jucatorul de golf Tiger Woods, conform clasamentului stabilit de publicatia Sports Illustrated, informeaza AFP.

Mayweather, 36 de ani, neinvins dupa 44 de meciuri, a incasat 90 de milioane de dolari in ultimul an, conform listei "Fortunate 50", publicata, miercuri, de Sports Illustrated.
 
Americanul, care l-a invins pe Robert Guerrero, la 4 mai, la Las Vegas, este considerat cel mai bun pugilist din lume la toate categoriile si a semnat un contract de circa 190 milioane de dolari pentru sase meciuri.
 
LeBron James, campion NBA anul trecut cu Miami si desemnat cel mai bun jucator (MVP) al sezonului pentru a patra oara, ocupa locul doi, cu 56,5 milioane de dolari, datorita a 39 de milioane de dolari primiti de la sponsori.
 
Tiger Woods, care a fost numarul 1 in acest Top 50 intre 2004 si 2011, a cazut pe locul cinci, cu 40,8 milioane de dolari.
 
Publicatia a stabilit lista luand in considerare salariile, bonusurile, primele si contractele de sponsorizare ale sportivilor care evolueaza in SUA.

16 mai 2013 15:36
Modifică setările cookies