• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Publisherul revistei Marie Claire din Marea Britanie concediaza 150 de angajati

Publisherul revistei Marie Claire din Marea Britanie concediaza 150 de angajati

IPC Media, divizia britanica a grupului de media american Time Inc. si care editeaza reviste precum Marie Claire, va concedia 150 de angajati, potrivit guardian.co.uk.

Dupa ce joi a fost facut public faptul ca grupul de media american Time Inc., care detine revistele Time, Sports Illustrated si People, va concedia aproximativ 500 de angajati, vineri si divizia britanica a Time Inc. - IPC Media - a anuntat ca va opera restructurari de personal.
 
Potrivit guardian.co.uk, 150 de angajati ai IPC Media vor fi concediati. Aceasta inseamna o reducere cu aproximativ 8% a personalului companiei.
 
Conducerea companiei IPC Media, care editeaza reviste precum Marie Claire, Ideal Home, Woman, Woman's Own, In Style si Now, a precizat ca reducerile de personal vor fi completate de schimbari la nivel organizational.
 
Grupul media Time Inc. face parte din compania Time Warner. Time Inc. publica in prezent circa 130 de reviste, dintre care cea mai importanta este Time. Printre celelalte publicatii ale grupului se numara Sports Illustrated si People.

1 februarie 2013 17:22
Modifică setările cookies