• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Proiectie speciala a filmului Domestic de Adrian Sitaru, luni, la Cinemateca Romana

Proiectie speciala a filmului "Domestic" de Adrian Sitaru, luni, la Cinemateca Romana

O proiectie speciala a filmului "Domestic", al treilea lungmetraj semnat de Adrian Sitaru, va avea loc luni, de la ora 19:30, Sala Union (Paul Calinescu) a Cinematecii Romane din Bucuresti, in cadrul programului "KINObservator".

Proiectia va fi urmata de o discutie la care vor participa regizorul-scenarist Adrian Sitaru si producatoarea Monica Lazurean-Gorgan, alaturi de actorii Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Sergiu Costache, Clara Voda, Ioana Flora, Dan-Cristian Hurduc si Ariadna Titieni. Aceasta va fi prima intalnire cu publicul, din campania nationala de promovare a filmului "Domestic", la care vor fi prezenti toti actorii principali din distributie.
 
Cel de-al optulea eveniment din cadrul "KINObservator-ului", program organizat de Arhiva Nationala de Filme - Cinemateca Romana in colaborare cu revista Observator cultural, este al patrulea din 2013, dupa cele dedicate filmelor "Rocker" de Marian Crisan, "Killing time" de Florin Piersic Jr si "Pozitia copilului" de Calin Peter Netzer. In noiembrie si decembrie 2012, Sala Union a mai gazduit patru evenimente, avandu-i ca invitati pe regizorii Cristian Mungiu, Dan Chisu, Paul Negoescu si Radu Gabrea, alaturi de o parte dintre membrii echipelor filmelor lansate de ei.
 
Cel mai recent film al regizorului Adrian Sitaru, comedia dulce-amaruie "Domestic", este o poveste despre oamenii care mananca animalele pe care le iubesc si animalele care iubesc oamenii neconditionat. Un iepure, o gaina, o pisica, un caine si un porumbel trec prin viata personajelor principale, influentandu-le evolutia. Cu un imaginar minunat, dar si dureros de real, "Domestic" este povestea copiilor, adultilor si animalelor care convietuiesc sperand la o viata mai buna.

31 martie 2013 13:11
Modifică setările cookies