• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Prognoza meteo pentru primele zile ale anului 2013

Prognoza meteo pentru primele zile ale anului 2013

Meteorologii anticipeaza ca, in primele zile din 2013, nu vor fi precipitatii, iar termperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada a anului in majoritatea regiunilor, urmand ca, dupa 3 ianuarie, sa se inregistreze ninsori slabe, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani.

In Banat, in intervalul 31 decembrie - 6 ianuarie, temperaturile vor avea o tendinta de crestere, apoi, incepand din 7 ianuarie, vremea se va racire usor. Valorile medii ale temperaturilor minime se vor situa sub nivelul de inghet, cu exceptia perioadei 5 - 7 ianuarie, cand acestea vor fi usor pozitive. Temperaturile maxime vor fi preponderent pozitive pe tot parcursul intervalului. in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, probabilitatea de precipitatii va fi redusa, iar incepand din 3 ianuarie vor fi la inceput ploi, apoi lapovita, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
 
In Crisana, pana in 6 ianuarie, temperatura aerului va avea o tendinta de crestere, apoi, din 7 ianuarie, vremea se va raci usor. Valorile medii ale temperaturilor minime se vor situa sub nivelul de inghet, cu exceptia perioadei 5 - 6 ianuarie, cand acestea se vor apropia de 0 grade. Temperaturile maxime vor fi preponderent pozitive, cu o tendinta de scadere catre finalul intervalului. Probabilitatea de precipitaiii va fi redusa pana in jurul datei de 3 ianuarie, dupa care vor fi precipitatii in general slabe, la inceput sub forma de ploaie, apoi acestea se vor transforma in lapovita si ninsoare.
 
In Transilvania, vremea va fi rece in urmatoarele doua saptamani. Temperaturile minime vor fi negative, iar pana in 3 ianuarie se vor situa sub pragul gerului. Temperaturile medii diurne vor fi usor pozitive pana in jurul datei de 8 ianuarie, apoi vor scadea usor sub limita de inghet. Probabilitatea de precipitatii va fi redusa pana in 3 ianuarie, dupa care se vor inregistra ninsori slabe.

1 ianuarie 2013 10:12
Modifică setările cookies