• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Prognoza meteo pentru concediu. Cum va fi vremea pe timpul verii

Prognoza meteo pentru concediu. Cum va fi vremea pe timpul verii

Vesti bune pentru cei ce s-au saturat de ploi. Saptamana viitoare, soarele va straluci pe cer si ne aduce maxime chiar si de 30 de grade Celsius. Si totusi e racoare, in comparatie cu temperaturile care vor fi inregistrate iulie si august.

Cei care si-au progranat concediu in a doua jumatate a lui iunie, au vreme buna de plaja. Incepand de duminica si pana la sfarsitul lunii vor fi 30 de grade. Soarele va incalzi mai intai sudul si vestul tarii, apoi si celelalte zone.
 
In iulie ne vom praji la foc mic, la propriu, pentru ca se anunta temperaturi peste mediile normale, cu prea putini stropi de ploaie. Ramane doar sa ne rugam cerului sa nu inregistram totusi valorile din iulie 2007 sau 2000 cand au fost chiar si 44,3 grade Celsius la umbra.
 
De un concediu fierbinte vor avea parte si cei care aleg luna august pentru relaxare, pentru ca si atunci vor fi inregistrate temperaturi peste medie. Ca sa ne dam seama mai bine de atmosfera, ar trebui sa ne amintim de pilda luna august a anului trecut, una dintre cele mai calduroase inregistrate de meteorologi. 44,5 grade Celsius au fost in Braila si 41 la Bucuresti.

13 iunie 2013 18:34
Modifică setările cookies