• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Prognoza meteo pana in ianuarie 2013

Prognoza meteo pana in ianuarie 2013

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in Romania pana in ianuarie 2013.

In noiembrie, regimul termic mediu lunar al aerului se va situa in limite apropiate de normele climatologice, exceptand nordul si nord-estul tarii, unde local valorile termice vor fi sub mediile multianuale. Cantitatile lunare de precipitatii se pot situa peste normele climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand sud-vestul si sudul tarii, unde acestea vor fi normale.

Decembrie. Temperaturi in limitele normale in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sud-estice sunt posibile medii ale temperaturilor mai ridicate decat normele climatologice.Cantitatile lunare de precipitatii vor fi peste medie in cea mai mare parte a teritoriului, iar in sud-est si local in vestul tarii acestea se vor situa in limite normale.

Ianuarie.Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de mediile climatologice. In sud si sud-est sunt posibile temperaturi mai ridicate decat normalul. Precipitatiile se vor incadra in  media climatologica in aproape toata tara.

Mai multe informatii gasiti pe www.stirileprotv.ro


7 noiembrie 2012 04:11
Modifică setările cookies