• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Printul Harry a dezvaluit sexul copilului printului William si al ducesei Catherine

Printul Harry a dezvaluit sexul copilului printului William si al ducesei Catherine

Mai multe declaratii facute de printul Harry si preluate de presa britanica par sa dezvaluie sexul pe care il va avea primul copil al printului William si al ducesei de Cambridge, care se va naste in luna iulie.

Primul copil al printului William si al ducesei de Cambridge, care se va naste in luna iulie, ar fi baiat, potrivit mai multor declaratii facute de printul Harry si preluate de presa britanica, scrie contactmusic.com, preluat de Mediafax.
 
Potrivit acestora, printul Harry a dezvaluit ca ducele si ducesa de Cambridge se pregatesc pentru venirea pe lume a unui baietel.
 
Cuplul regal asteapta primul copil, care se va naste in iulie, iar detaliile cu privire la sexul acestuia au fost pana acum bine pastrate, desi au mai existat speculatii in acest sens, date de interpretari ale unor declaratii facute de catre ducesa Catherine sau de catre apropiati ai acesteia.
 
"Harry spune tuturor ca Wills si Kate vor avea un baiat si ca este terbil de incantat de faptul ca urmeaza sa aiba un mic nepot", a spus, recent, o sursa apropiata familiei regale pentru Sunday People.
 
"A mai zis ( Harry - n.r.) ca toata familia este foarte incantata de acest fapt. De fapt, Kate se pare ca si-a dorit mereu un baiat... Toti cei apropiati stiu ca va fi baiat si cumpara haine unisex", a adaugat aceasi sursa.
 
in luna martie, ducesa de Cambridge a declarat ca nu cunoaste sexul viitorului copil, dar ca ea isi doreste un baietel, in timp ce sotul ei, printul William, isi doreste o fetita.

5 mai 2013 14:51
Modifică setările cookies