• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Printul George, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost botezat. Parintii au ales sapte nasi

Printul George, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost botezat. Parintii au ales sapte nasi

Regina Elizabeth a II-a si alti 22 de invitati alesi pe spranceana au asistat, miercuri, la botezul printului George, al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit listei oficiale de invitati anuntata de parintii printului, William si Kate, informeaza AFP, preluata de Mediafax.

Suverana britanica, in varsta de 87 de ani, si sotul ei, printul Philip, in varsta de 92 de ani, strabunicii printului George, au fost prezenti la aceasta ceremonie intima, la fel ca si printul Charles, bunicul pe linie paterna, sotia acestuia, Camilla, si printul Harry.
 
Bunicii pe linie materna, Carole si Michael Middleton, s-au aflat si ei in randul invitatilor, la fel ca fratele si sora ducesei de Cambridge, James si Pippa Middleton.
 
Parintii printului George, in varsta de trei luni, au ales sapte nasi de botez pentru fiul lor. Acestia sunt in principal fosti colegi de scoala si prieteni vechi ai cuplului princiar britanic si au fost invitati la randul lor la ceremonie, alaturi de partenerii lor de viata.
 
Printul George a fost botezat la ora 14.00 GMT, de Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury, in Capela Regala a palatului Saint-James din Londra. Ceremonia va fi privata, a precizat palatul Kensington.

23 octombrie 2013 17:50
Modifică setările cookies