• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Printul Charles se afla din nou in Romania, unde va vizita sate din Covasna, Mures si Brasov

Printul Charles se afla din nou in Romania, unde va vizita sate din Covasna, Mures si Brasov

Printul Charles a aterizat, joi dupa-amiaza, la ora 14.15, pe Aeroportul "Transilvania" din Targu Mures, mostenitorul coroanei regale plecand spre Miclosoara, judetul Covasna, la domeniul contelui Kalnoki Tibor, potrivit unor surse locale, citate de Mediafax.

Aeronava privata a venit de la Londra, Printul Charles fiind preluat de la aeroport de o masina a oficialitatilor britanice.
 
De la aeroportul muresean, Printul Charles ar fi plecat spre Miclosoara, in judetul Covasna, la domeniul contelui Kalnoki Tibor, unde innopteaza de obicei cand viziteaza Romania.
 
Vineri, printul este asteptat sa faca o vizita privata in localitatea mureseana Archita, din comuna Vanatori. In cursul vizitei private, Printul Charles ar urma sa mearga si la Valea Zalanului si Viscri.
 
Printul Charles a fost in Transilvania de mai multe ori, in ultimii ani, in vizite private, in judetele Mures, Covasna, Harghita si Brasov.
 
Ultima vizita a Printului Charles in Romania a avut loc in iunie anul trecut, cand a mers in localitatile Apold, Daia si Saschiz. La Saschiz, mostenitorul coroanei britanice a mers la un punct de procesare legume - fructe, iar in localitatea Daia a vizitat o plantatie de flori a unei fundatii specializate in biodiversitate. Tot atunci, Printul Charles a avut o intalnire cu presedintele Traian Basescu, la Palatul Cotroceni.
 
Printul Charles are doua proprietati in satul covasnean Valea Zalanului, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. De altfel, Printul Charles detine mai multe proprietati in Romania, printre care si o casa in satul Viscri.

30 mai 2013 15:28
Modifică setările cookies