• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Printesa Charlene de Monaco, insarcinata cu gemeni

Printesa Charlene de Monaco, insarcinata cu gemeni

Printesa Charlene de Monaco, sotia printului Albert al II-lea, este insarcinata cu gemeni, care se vor naste spre sfarsitul acestui an, a anuntat o sursa din Africa de Sud, tara de origine a printesei.

Printesa Charlene si printul Albert al II-lea de Monaco au anuntat pe 30 mai, prin intermediul unui scurt comunicat de presa, ca vor deveni parinti, informeaza dailymail.co.uk.
 
"Printul Albert al II-lea si printesa Charlène de Monaco au imensa bucurie sa anunte ca asteapta un eveniment fericit", a comunicat Palatul princiar. "Nasterea este prevazuta inainte de sfarsitul anului", a adaugat Palatul princiar monegasc.
 
Dupa o saptamana, prezentatorul sud-african de televiziune Derek Watts, bun prieten cu tatal printesei Charlene de Monaco, Mike Wittstock, a anuntat pe Twitter: "Fostul meu coleg de scoala Mike Wittstock mi-a telefonat si mi-a spus ca fiica lui este insarcinata cu gemeni. Felicitari pentru printesa Charlene si printul Albert!".
 
Potrivit presei britanice, printesa Charlene urmeaza sa nasca in luna decembrie.
 
Printul Albert si Charlene s-au casatorit in iulie 2011, in cursul unei ceremonii fastuoase la Palatul princiar la care au participat circa 800 de invitati de marca.
 
Cetatenii principatului Monaco asteptau cu nerabdare anuntul nasterii unui print care sa perpetueze dinastia Grimaldi, care are 700 de ani.
 
Printul Albert are deja doi copii - Jazmin Grace Grimaldi, in varsta de 22 de ani, si Alexandre Coste, in varsta de 10 ani -, insa ei provin din relatii anterioare ale printului monegasc si nu dintr-o casatorie. Doar primul copil nascut din casatoria printului Albert al II-lea va putea sa urce intr-o buna zi pe tronul bogatului principat din sudul Frantei.
 

8 iunie 2014 17:21
Modifică setările cookies