• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Ponta: E foarte posibil sa mai fac o operatie la genunchi. Oprea o sa-mi tina locul

Ponta: E foarte posibil sa mai fac o operatie la genunchi. Oprea o sa-mi tina locul

Premierul Victor Ponta a anuntat ca este posibil sa fie supus unei noi operatii la genunchi, insa nu atat de grava ca prima.

"E foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi. Dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta. E doar ce nu s-a reusit data trecuta. Daca vor fi cateva zile de absenta, evident e vicepremierul Oprea care ma suplineste fara nicio problema. (...) O sa lipsesc doar cateva zile. Cei care au mai avut probleme cu meniscul stiu ca in cateva zile se rezolva", a declarat premierul, transmite Agerpres.

Ponta a negat zvonurile potrivit carora ar urma sa i se ridice sprijinul politic.  ''Toti colegii mei sunt de parere ca ar fi o tradare sa-i lasam pe cei de la PNL la guvernare. Nu imi e frica de tradare. Desigur, daca se va gasi o persoana mai buna decat mine pentru a fi pusa premier, eu as fi primul care ar sustine-o".

Totodata, el a sustinut ca relatia cu seful statului este ''oarecum ciudata''. 

''Suntem intr-o situatie oarecum ciudata. Dl Iohannis ar trebui, teoretic, sa fie presedintele Romaniei. In ultima perioada, in ultimele doua luni, s-a comportat ca presedinte al PNL. Eu teoretic sunt prim-ministrul PSD si in realitate ma comport ca un prim-ministru al Romaniei, un semi-tehnocrat. Mi-as dori ca dl Iohannis, dupa aceste doua luni, sa redevina presedintele Romaniei'', a mai spus Ponta.


24 iulie 2015 10:41
Modifică setările cookies