• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Politia suedeza a descoperit droguri in autocarul de turneu al cantaretului Justin Bieber

Politia suedeza a descoperit droguri in autocarul de turneu al cantaretului Justin Bieber

Politia suedeza a anuntat, joi, ca a descoperit "o cantitate mica" de droguri in autocarul de turneu al cantaretului Justin Bieber, in timp ce artistul canadian sustinea un concert la Stockholm, informeaza AFP, preluata de Mediafax.

"Am efectuat o perchezitie in autocarul lui Justin Bieber si am gasit o cantitate mica de droguri", a declarat Lars Byström, purtatorul de cuvant al Politiei din Stockholm.
 
Politistii insarcinati cu asigurarea serviciilor de securitate la Hotelul Grand, in care era cazat artistul canadian, au simtit un miros puternic de marijuana in jurul autocarului, inainte de plecarea cantaretului spre sala de concerte Ericsson Globe. Ei au contactat biroul antidrog care a intervenit imediat.
 
"Nu avem niciun suspect. Stupefiantele au fost confiscate si sunt in curs de a fi analizate", a precizat Lars Byström. Un pistol electric a fost, de asemenea, confiscat in timpul aceleiasi perchezitii.
 
Nu este pentru prima data cand numele tanarului cantaret canadian este asociat cu un scandal in care sunt implicate droguri. In ianuarie, Justin Bieber a fost fotografiat in timp ce fuma marijuana.

25 aprilie 2013 17:53
Modifică setările cookies