• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Pippa Middleton si-a pierdut slujba de editorialist pentru Daily Telegraph

Pippa Middleton si-a pierdut slujba de editorialist pentru Daily Telegraph 

Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambrigde, si-a pierdut slujba de editorialist pentru ziarul britanic Daily Telegraph. Contractul nu i-a mai fost reinnoit din cauza "e-mailurilor negative primite de la cititori", conform contactmusic.com.

Pippa a colaborat cu ziarul doar sase luni, ca editorialist pentru rubrica "sport si evenimente sociale", timp in care a scris aproximativ 30 de articole.

"Cititorii pur si simplu nu s-au regasit (in materialele scrise, n.r.). Au existat numeroase e-mailuri negative care au sosit dupa fiecare editorial si prea multe subiecte pe care (Pippa, n.r.) nu le putea aborda", a declarat o sursa pentru publicatia US Weekly. 

Au existat speculatii potrivit carora contractul Pippei Middleton nu a mai fost prelungit deoarece cititorii din clasa de mijloc ai Daily Telegraph nu s-au regasit in articolele acesteia despre modul in care se prepara un cocktail si se aleg stridiile sau despre iahting. 

Pippa Middleton va continua sa scrie articole cu sfaturi culinare in revista lunara detinuta de lantul de magazine Waitrose Kitchen din Marea Britanie si va fi in continuare colaboratoare a publicatiei Vanity Fair. In 2012, aceasta a lansat o carte, "Celebrate", un ghid despre modul in care fiecare zi din calendar poate deveni o sarbatoare, care a inregistrat insa vanzari modeste in Marea Britanie, de numai 18.000 de exemplare. 


13 mai 2014 18:44
Modifică setările cookies