• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Perchezitii la sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma

Perchezitii la sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma

Sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma sunt perchezitionate sambata, iar de la 25 de unitati sanitare de pe raza a 21 de judete si municipiul Bucuresti sunt ridicate probe si inscrisuri.

PICCJ informeaza, printr-un comunicat transmis, ca procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie efectueaza cercetari intr-o cauza penala avand ca obiect savarsirea infractiunilor de zadarnicire a combaterii bolilor si falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse.

"In cursul zilei de azi, pe baza autorizatiilor emise de catre instanta, sub coordonarea procurorilor, ofiteri de politie judiciara din cadrul IGPR efectueaza 4 perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov. Sunt vizate sediul si punctele de lucru ale unei firme producatoare de dezinfectanti. Totodata, au loc ridicari de probe si inscrisuri din 25 de unitati sanitare de pe raza a 21 de judete si municipiul Bucuresti", precizeaza sursa citata.

La aceasta actiune de amploare participa 152 de politisti din cadrul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice si specialisti criminalisti din cadrul Institutului National de Criminalistica, politisti de investigare a criminalitatii economice, de ordine publica si specialisti criminalisti din cadrul DGPMB, precum si de la inspectoratele de politie ale judetelor Alba, Arges, Bacau, Brasov, Braila, Caras-Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Gorj, Iasi, Mures, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timis, Tulcea si Valcea.


7 mai 2016 14:43
Modifică setările cookies