• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
DNA face perchezitii la Primaria Capitalei, Consiliul Judetean si Aeroportul din Cluj

DNA face perchezitii la Primaria Capitalei, Consiliul Judetean si Aeroportul din Cluj

Procurorii DNA fac miercuri perchezitii la mai multe adrese din Bucuresti, intre care si la Primaria Capitalei, intr-un dosar in care sunt vizate presupuse fapte de coruptie. Directorul Directiei Infrastructura din PMB este in atentia anchetatorilor, potrivit unor surse judiciare.

Madalin Dumitru este suspectat ca ar fi dat prefential contracte unor firme, pentru diverse lucrari, transmite Mediafax.

Procurorii DNA fac perchezitii si la mai multe adrese din judetul Cluj, printre care si la Consiliul Judetean, printre persoanele vizate fiind si presedintele CJ, Horea Uioreanu, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au precizat ca in aceasta cauza sunt vizate fapte de dare si luare de mita.  Anchetatorii vor ridica documente de la Consiliul Judetean Cluj, iar mai multe persoane vor da declaratii in aceasta cauza.  Birourile presedintelui CJ Cluj si ale altor directori din institutie au fost sigilate, urmand sa fie facute perchezitii si la domiciliul lui Horea Uioreanu, transmite Mediafax.

Procurorii DNA au ajuns si la Aeroportul din Cluj, in acelasi dosar. Surse judiciare au declarat ca ar fi vizat si omul de afaceri Ioan Bene, cel care a construit noua pista a aeroportului.


28 mai 2014 09:15
Modifică setările cookies