• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Paula Seling si Ovi, locul al 12-lea in finala Eurovision 2014. Competitia a fost castigata de Austria

Paula Seling si Ovi, locul al 12-lea in finala Eurovision 2014. Competitia a fost castigata de Austria

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, s-au situat pe locul al 12-lea in finala care a avut loc sambata seara, la B&W Hallerna din Copenhaga, in timp ce Conchita Wurst din Austria a castigat competitia.

Eurovision Song Contest 2014 s-a desfasurat in Copenhaga dupa ce editia de anul trecut a concursului a fost castigata de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa "Only Teardrops".
 
Astfel, editia din 2015 a concursului Eurovision se va desfasura in Austria, dupa ce Conchita Wurst a castigat competitia din acest an, cu piesa "Rise like a Phoenix", care a obtinut un total de 290 de puncte.
 
Pe urmatoarele doua locuri in clasament s-au situat Olanda, cu 238 de puncte, si Suedia, cu 218 puncte.
 
Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu (Ovi), au concurat in finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa "Miracle", compusa de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg si Frida Amundsen.
 
Reprezentantii Romaniei au obtinut un total de 72 de puncte. Cele mai multe puncte au fost acordate Romaniei de Moldova - 12, Spania, Austria, Israel si Malta - cate 8.
 
La randul sau, Romania a acordat 12 puncte Suediei, 10 puncte - Ungariei si 8 puncte - Austriei.
 
Paula Seling si Ovi au mai reprezentat Romania in 2010, cand, in finala care a avut loc la Oslo, au ocupat pozitia a treia.

11 mai 2014 08:13
Modifică setările cookies