• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Paul McCartney, pe primul loc in topul celor mai bogati milionari din industria muzicala britanica

Paul McCartney, pe primul loc in topul celor mai bogati milionari din industria muzicala britanica

Cantaretul Paul McCartney ocupa din nou primul loc in topul celor mai bogati milionari din industria muzicala britanica, intocmit de publicatia Sunday Times, potrivit careia fostul solist al trupei The Beatles a avea impreuna cu sotia sa, Nancy Shevell, o avere estimata la 1,1 miliarde de dolari.

Astfel, Paul McCartney se afla pe primul loc in Topul 40 al muzicienilor milionari din Marea Britanie, devansandu-i pe compozitorul Andrew Lloyd Webber (975 milioane de dolari), trupa U2 (646 milioane de dolari), cantaretul Elton John (405 milioane de dolari) si rockerul Mick Jagger (337 milioane de dolari).
 
Topul 10 este completat de Michael Flatley, Ringo Starr, Keith Richards, Sting si Roger Waters.
 
Sunday Times a publicat si un top al celor mai bogati tineri muzicieni britanici, care au sub 30 de ani, in care primul loc este ocupat de cantareata Adele, in varsta de 26 de ani, a carei avere a fost estimata la 75 de milioane de dolari.
 
Potrivit bbc.com, cei patru membri ai grupului One Direction, alaturi de fostul lor coleg de trupa Zayn Malik, impart locul al doilea, avand fiecare averi estimate la 37,8 milioane de dolari.

23 aprilie 2015 10:56
Modifică setările cookies