• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Paul McCartney, in topul celor mai bogati muzicieni, cu o avere de 870 mil. euro

Paul McCartney, in topul celor mai bogati muzicieni, cu o avere de 870 mil. euro

Cantaretul britanic Paul McCartney se situeaza pe locul 4 in topul anual al celor mai bogati oameni din industria muzicii realizat de The Sunday Times, acesta avand o avere de 710 milioane de lire sterline (870 de milioane de euro), informeaza femalefirst.co.uk. 

Inaintea cantaretului britanic s-au situat Len Blavatnik, pe locul intai, cu o avere de 10 miliarde de lire sterline, Clive Calder, cu 1,4 miliarde de lire sterline si Cameron Mackintosh, cu 1 miliard de lire sterline. 

In acest top se afla si cantaretii din trupa U2, care s-au situat pe locul 6, averea acestora fiind de 428 de milioane de lire sterline, cu mult mai putin decat averea lui Andrew Lloyd Webber, care se situeaza pe locul al cincilea, cu 640 de milioane de lire sterline. 

Locul al saptelea i-a revenit lui Simon Fuller, creatorul concursului "American Idol" (382 de milioane de lire sterline), in timp ce pe locul al optulea se situeaza producatorul TV Simon Cowell si cuplul Mohammad si Kamaliya Zahoor ((300 de milioane de lire sterline). 

Locul 10 i-a revenit cantaretului Elton John, a carui avere este de 260 de milioane de lire sterline.


15 mai 2014 17:32
Modifică setările cookies