• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Patru barbati costumati in Mos Craciun au jefuit un magazin de bijuterii in Albania

Patru barbati costumati in Mos Craciun au jefuit un magazin de bijuterii in Albania

Patru barbati imbracati in costum de Mos Craciun au jefuit un magazin de bijuterii marti intr-un centru comercial din Tirana, a declarat joi pentru AFP purtatorul de cuvant al ministerului albanez de Interne, Florion Seriani.

Cu armele ascunse sub pelerine, barbatii i-au amenintat pe proprietar si sotia sa care nu au opus rezistenta. Ei si-au umplut rapid sacii cu bijuterii si ceasuri scumpe, conform unei surse apropiate anchetei.
 
Presa a difuzat joi imagini filmate de camerele de securitate ale centrului comercial TEG, ce aratau patru Mos Craciuni parasind magazinul, cu sacii plini.
 
Acestia au fugit la bordul unui Mercedes, gasit cateva minute mai tarziu abandonat si incendiat, la doi kilometri de locul atacului, a transmis politia.
 
Miercuri, anchetatorii au descoperit doua arme automate intr-un tomberon din apropierea centrului comercial. Mos Craciunii fara scrupule de la Tirana ar fi putut schimba tara - s-au au fost imitati: joi dimineata, trei barbati inarmati purtand aceleasi costume au incercat sa jefuiasca un magazin de bijuterii din Prizren, in Kosovo, a raportat presa albaneza. Acestia au tras focuri de arma, ranind proprietarul magazinului si o alta persoana prezenta.

27 decembrie 2013 08:45
Modifică setările cookies