• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Patriarhul Daniel: Ne cerem iertare daca unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lamuritoare

Patriarhul Daniel: Ne cerem iertare daca unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lamuritoare

"Ne cerem iertare daca unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lamuritoare sau au fost rastalmacite", afirma patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, intr-un Cuvant parintesc si prietenesc pentru tineri. 

"In aceste momente de mare durere pentru moartea multor tineri nevinovati la Clubul Colectiv din Bucuresti, pentru familiile indoliate care isi plang pe cei dragi ai lor si pentru cei raniti care se afla in spitale, dar si in vreme de mare framantare sociala, va adresam cuvant parintesc de mangaiere si de pretuire, de pace si binecuvantare. Ne cerem iertare daca unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lamuritoare sau au fost rastalmacite", a spus patriarhul BOR, potrivit Agerpres.

Patriarhul Daniel afirma ca Biserica Ortodoxa Romana intelege ca tinerii de azi doresc "nu numai socializare si comuniune intre ei, ci si sa fie ascultati si incurajati in aspiratiile lor".  

"Biserica noastra ii iubeste pe toti tinerii, pe cei care vin la biserica si pe cei care nu vin la biserica, deoarece ei sunt darul lui Dumnezeu pentru familie si pentru societate. Pana acum, Biserica, impreuna cu tinerii din parohii, a organizat multe programe spirituale, culturale si social-filantropice. Acum insa dorim sa exprimam mai multa afectiune si intelegere pentru toti tinerii din societate, respectand libertatea, demnitatea si aspiratiile lor. Biserica este acum alaturi de tineri, intelegand dorinta lor de innoire spirituala si morala a societatii romanesti si se roaga pentru prezentul si viitorul poporului roman, spre a trai in pace si unitate", mai arata patriarhul Daniel.


5 noiembrie 2015 16:19
Modifică setările cookies