• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Papusa Barbie va deveni personaj de film

Papusa Barbie va deveni personaj de film

Papusa Barbie va deveni personaj de film intr-un lungmetraj live-action, unde va interpreta "o versiune moderna a lui Mary Poppins", au anuntat producatorii peliculei, companiile Mattel si Sony Pictures, conform dailymail.co.uk.

Viitorul film va fi produs de companiile Mattel si Sony Pictures, iar filmarile vor incepe, cel mai probabil, pana la sfarsitul anului, potrivit site-ului deadline.com.
 
"Filmul ii va permite personajului Barbie sa isi foloseasca talentele personale si profesionale pentru a-si face loc in vietile celorlalti si pentru a le face mai bune, aproape ca o Mary Poppins moderna", precizeaza producatorii intr-un comunicat.
 
Studiourile de productie au anuntat, de asemenea, ca scenariul filmului va fi scris de Jenny Bicks, scenarista filmului "Ce-si doreste o fata/ What a Girl Wants", si va fi produs de Walter F Parkes si Laurie MacDonald ("Barbati in negru 3/ Men in Black 3").
 
Intriga filmului va urmari peripetiile "echipei care se formeaza intre Barbie si un birocrat stresat, care cauta o asistenta, ceea ce genereaza situatii teribil de comice", a precizat o sursa pentru publicatia Hollywood Reporter.
 
Papusa Barbie a fost produsa de fabrica americana de jucarii Mattel si lansata pe piata in martie 1959. Crearea papusii ii este atribuita femeii de afaceri Ruth Handler, care a fost inspirata pentru trasaturile lui Barbie de papusa Bild Lilli, din Germania.

 


26 aprilie 2014 11:03
Modifică setările cookies