• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Pantofi sport creati de Kanye West, scosi la vanzare pe eBay pentru 10 milioane de lire sterline

Pantofi sport creati de Kanye West, scosi la vanzare pe eBay pentru 10 milioane de lire sterline

O pereche de pantofi sport din colectia Air Yeezy 2, creata de Kanye West in colaborare cu Nike, a fost scoasa la vanzare pe eBay pentru suma de 10 milioane de lire sterline (12 milioane euro), dupa ce, duminica, stocul de pantofi, scos la vanzare online, s-a epuizat in 11 minute, conform nme.com.

Pantofii sport din colectia Air Yeezy 2, supranumiti "Octombrie rosu" avand in vedere culoarea lor, au fost scosi duminica la vanzare pe site-ul companiei Nike, dupa un anunt surpriza facut pe Twitter, stocul fiind epuizat in 11 minute.
 
Dupa succesul neasteptat al operatiunii, pe site-ul eBay au aparut anunturi de vanzare a pantofilor sport cu sume ce ajung si la 90.000 de dolari, recordul fiind stabilit de un ofertant care solicita suma de 10 milioane de lire sterline pe o pereche de Air Yeezy 2, care a costat doar 245 de dolari.
 
Nerabdarea clientilor de a cumpara o astfel de pereche de pantofi a fost cu atat mai mare cu cat distribuitorul Foot Locker trebuia sa aduca aceasta colectie in magazine, iar amanarea deciziei de lansare a produsului a alimentat speculatiile potrivit carora acest lucru ar putea avea legatura cu intreruperea colaborarii dintre Nike si Kanye West in luna noiembrie a anului trecut.
 
Din cate se pare, rapperul american a fost deranjat de lipsa de interes a companiei Nike fata de creatiile sale, West criticand brandul de incaltaminte sport pentru ca nu creste productia si declarand chiar ca ar putea sa incheie o intelegere cu Adidas.
 
Kanye West este logodit cu starleta de televiziune Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", iar cei doi au impreuna o fetita, North West.
 
Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013.

10 februarie 2014 16:32
Modifică setările cookies