• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Octavian Morariu si-a dat demisia de la conducerea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Octavian Morariu si-a dat demisia de la conducerea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Octavian Morariu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) in cadrul Adunarii Generale a forului, care se desfasoara la ora transmiterii acestei stiri, au declarat pentru Mediafax surse din cadrul comitetului.

Potrivit surselor citate, Octavian Morariu (53 de ani) a decis sa renunte la sefia COSR pentru a se dedica activitatii din cadrul Comitetului International Olimpic.
 
Octavian Morariu a fost ales, la 1 aprilie, in Comisia pentru Programul Olimpic si in Comisia pentru Relatii Internationale ale Comitetului International Olimpic. El a devenit oficial membru al Comitetului International Olimpic (CIO), la reuniunea de la Buenos Aires, ce a avut loc la 10 septembrie 2013.
 
Octavian Morariu a fost ales in functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman la 15 noiembrie 2004, iar apoi reales la 27 noiembrie 2008 si 28 februarie 2013.
 
Pana la alegerea unui nou presedinte, conducerea forului va fi indeplinita de unul dintre cei trei vicepresedinti: Alin Petrache, Nicu Vlad si Elisabeta Lipa.

15 aprilie 2014 13:24
Modifică setările cookies