• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Obama a comis o gafa la G8, confundandu-l pe ministrul britanic al Finantelor cu un cantaret de soul

Obama a comis o gafa la G8, confundandu-l pe ministrul britanic al Finantelor cu un cantaret de soul  

Presedintele american Barack Obama a comis o gafa numindu-l in mai multe randuri pe ministrul britanic al Finantelor George Osborne "Jeffrey", in cursul summitului G8, confundandu-l, se pare, cu un cantaret de muzica soul, scrie presa britanica joi, relateaza AFP.

In trei randuri, Obama s-a declarat absolut de acord cu "Jeffrey" in cursul unei expuneri asupra planului de lupta impotriva evaziunii fiscale prezentate de Osborne in cadrul summitului G8, in Irlanda de Nord, la inceputul saptamanii, facandu-l pe cancelarul Esicherului sa roseasca de rusine.
 
Dupa ce si-a dat seama ca a gresit, presedintele american i-a prezentat scuze ministrului, in varsta de 42 de ani. "Imi pare rau, batrane. Probabil ca m-am inselat din cauza cantaretului meu preferat de R&B" Jeffrey Osborne, un cantaret american de culoare, in varsta de 65 de ani, ar fi declarat Obama, citat de tabloidul britanic The Sun si de The Financial Times.
 
Amuzat, adevaratul Jeffrey Osborne s-a declarat, in schimb, "incantat" de ceea ce a aflat. "Nu stiam" ca presedintele Obama este "un fan pana intr-acolo incat sa il numeasca pe cancelar Jeffrey Osborne", a declarat el joi pentru postul Sky news.

20 iunie 2013 14:32
Modifică setările cookies