• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
O tornada a lovit Italia. 20 de raniti pana acum

O tornada a lovit Italia. 20 de raniti pana acum

O tornada violenta a lovit miercuri uzina siderurgica Ilva din Taranto (sud), aflata in centrul unei crize sociale dupa ce s-a inchis luni. Un val de intemperii a afectat Italia si a provocat inundatii in Toscana, precum si in alte regiuni ale tarii, relateaza AFP. 

La Taranto, o tornada venita de pe mare a devastat depozitele uzinei, apoi fulgerul a lovit un cos de fum din care au cazut bucati pe o linie de inalta tensiune, provocand oprirea circulatiei pe o linie de cale ferata locala, transmite Mediafax.

Agentia de presa italiana Ansa a precizat un numar de douazeci de raniti, dar nu se poate confirma daca sunt muncitori de la uzina sau alte persoane care locuiesc in zona atinsa de tornada. Conducerea uzinei a dat asigurari nimeni din randul personalului aflat la fata locului nu a fost ranit. 

Toscana, unde patru persoane au murit deja din cauza intemperiilor de acum 15 zile, a fost lovita din nou de precipitatii puternice, care au provocat inundarea strazilor si drumurilor, atat in capitala Florenta, cat si in alte zone din regiune.


28 noiembrie 2012 15:17
Modifică setările cookies