• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
O pasagera a nascut in avion, inainte de aterizarea pe Otopeni. La bord se afla si un medic

O pasagera a nascut in avion, inainte de aterizarea pe Otopeni. La bord se afla si un medic

O pasagera a intrat in travaliu in timpul unui zbor Wizz Air de la Valencia (Spania), la Bucuresti, si a nascut un baiat, la bordul avionului, imediat dupa aterizarea in capitala Romaniei, a anuntat compania miercuri, potrivit Mediafax.

Femeia a solicitat asistenta din partea echipajului cu doar cateva minute inainte de aterizarea pe Aeroportul Otopeni, marti, potrivit unui comunicat al companiei low-cost.
 
In cursul aterizarii si rularii pe pista, pasagera a primit asistenta, pe locuri situate in partea din spate a avionului, din partea unui membru al echipajului si unui medic care se afla la bord, a precizat Wizz Air.
 
Mama si copilul au fost preluati de o ambulanta, de pe aeroport, si au fost condusi la spital, a adaugat compania. Operatorul aerian nu a precizat nationalitatea sau varsta pasagerei, insa o purtatoare de cuvant a declarat ca aceasta era insarcinata in noua luni.
 
Pasagerele care au trecut de a 28-a luna de sarcina este necesar sa prezinte un certificat de la medic, in cazul unei calatorii cu avionul, si nu au permisiunea sa zboare dupa a 34-a luna de sarcina, a mai precizat Wizz Air.

19 decembrie 2013 07:48
Modifică setările cookies