• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
O acrobata a Cirque du Soleil a murit dupa ce a cazut in timpul unui spectacol

O acrobata a Cirque du Soleil a murit dupa ce a cazut in timpul unui spectacol

O artista a Cirque du Soleil a murit, sambata seara, dupa ce a cazut in timpul unui spectacol de acrobatie care a avut loc la Las Vegas, in Statele Unite, a anuntat duminica circul canadian intr-un comunicat.

Sarah Guyard-Guillot, in varsta de 31 de ani si mama a doi copii, cunoscuta dupa numele de artista ca Sassoon, a decedat la Centrul medical universitar din Las Vegas, unde a fost transportata dupa ce a cazut de la 15 metri inaltime in timpul spectacolului Kà, la teatrul MGM Grand, a declarat pentru AFP institutul medico-legal al comitatului Clark. 

"Am inima zdrobita", a declarat fondatorul circului din Quebec, Guy Laliberté. "Suntem complet distrusi de aceasta veste. Sassoon era o artista prezenta in KÀ de la inceputul spectacolului, in 2006, si facea parte integranta din familia noastra foarte stransa a Cirque du Soleil. Aceasta ne aminteste, cu multa simplitate si respect, cat de extraordinar este fiecare dintre artisti nostri si aceasta in fiecare noapte", a adaugat el.  Reprezentatiile Kà vor fi suspendate pana la noi ordine, afirma comunicatul. 

Acesta este primul accident mortal produs in timpul unui spectacol al acestui circ, potrivit cotidianului Las Vegas Sun, care a fost primul ce a anuntat accidentul.


1 iulie 2013 09:40
Modifică setările cookies