• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Numele Elenei Udrea, intr-un nou dosar legat de credite ilegale luate de la BRD

Numele Elenei Udrea, intr-un nou dosar legat de credite ilegale luate de la BRD

Procurorii au deschis un nou dosar pe numele Elenei Udrea, in legatura cu un credit luat de la BRD, cauza aflandu-se in instrumentarea procurorilor DNA, scrie Agerpres.

Numele Elenei Udrea apare in dosarul creditelor ilegale luate de la BRD, in care procurorii DIICOT i-au pus sub acuzare vineri pe omul de afaceri Adrian Sarbu si pe fostul senator Sorin Rosca Stanescu.
 
Din primele informatii, Elena Udrea ar fi luat un credit de 3 milioane de euro, care ar fi fost girat cu un teren supraevaluat.
 
Potrivit DIICOT, procurorii de la aceasta structura si-au declinat competenta in favoarea DNA, la data de 4 martie, in legatura cu dosarul deschis pe numele Elenei Udrea.
 
Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu au fost adusi vineri la sediul DIICOT pentru a fi audiati intr-un dosar de fraude bancare, in care sunt suspectati de inselaciune si spalare de bani, dupa ce au luat credite de la o sucursala a BRD fara a mai inapoia banii.
 
Potrivit DIICOT, prejudiciul retinut in sarcina lui Adrian Sarbu este de 4 milioane de dolari iar in cazul lui Sorin Rosca Stanescu prejudiciul este de 3 milioane de euro.
 
In prezent, Adrian Sarbu este arestat in alt dosar, respectiv cel de evaziune fiscala de la Mediafax, iar Sorin Rosca Stanescu se afla in penitenciar, el fiind condamnat in dosarul "Rompetrol".

15 mai 2015 12:33
Modifică setările cookies