• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Noul sef al FRF intentioneaza sa aduca bani in fotbal din industria de pariuri

Noul sef al FRF intentioneaza sa aduca bani in fotbal din industria de pariuri

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a anuntat, joi, ca va milita pentru modificarea legislatiei astfel incat fotbalul sa beneficieze de fonduri din industria de pariuri, care in prezent se foloseste gratis de numele echipelor din Romania.

"Trebuie reglementata industria de pariuri. Imi doresc sa aduc bani din aceasta zona pentru ca numele echipelor noastre sunt acum folosite fara niciun beneficiu. De aceea vom demara un proiect de modificare a legislatiei in acest sens. Apoi vom milita pentru ca in noul Cod Penal trucarea meciurilor sa fie sanctionata ca orice delict penal. In ceea ce priveste biroul de integritate se va regasi in continuare si in noua organigrama a FRF. Trebuie sa transmitem tuturor ca in fotbalul romanesc cazurile de coruptie nu au ce cauta", a spus el, potrivit Mediafax.
 
Burleanu a afirmat ca isi va respecta promisiunile din campania electorala si va aduce in echipa sa de conducere numai oameni care nu au legatura cu grupurile de interese. "Este un sfarsit de etapa pentru Federatia Romana de Fotbal. Am discutat deja cu domnul Mircea Sandu, mi s-au pus la dispozitie anumite documente care tin de partea administrativa. Maine vom avea o vizita impreuna la centrele de la Mogosoaia si Buftea, iar apoi intalniri cu sefii de departamente pentru a prelua treptat aceasta componenta administrativa. Apoi vor urma intalniri cu membrii afiliati. Am promis performanta, de aceea voi aduce langa mine oameni validati de piata cu experienta bogata in domeniile lor de activitate. Voi aduce langa mine oameni care nu au nicio legatura cu niciunul dintre grupurile de interese", a mentionat el.
 
Razvan Burleanu a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi in turul doi de scrutin, fata de 59 cate a avut fostul arbitru Vasile Avram.

6 martie 2014 18:18
Modifică setările cookies