• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Noua spitale de urgenta din Capitala si Ambulanta asigura asistenta medicala de Pasti

Noua spitale de urgenta din Capitala si Ambulanta asigura asistenta medicala de Pasti

Toate cele noua spitale de urgenta si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov asigura, prin liniile de garda, asistenta medicala in perioada sarbatorilor de Pasti, iar Directia de Sanatate Publica va avea un serviciu permanent.

In perioada sarbatorilor pascale vor asigura permanent asistenta medicala Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar, Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Ioan", Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Marie Curie".
 
Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru in perioada Pastilor, solicitarile populatiei fiind preluate la numarul unic de urgenta 112. In aceasta perioada, Serviciul de Ambulanta va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces in Capitala.
 
"In aceasta perioada, vom lucra la capacitatea normala, nu au fost aprobate concedii si nici recuperari. Pentru noaptea de Inviere, vom suplimenta cu sase numarul de echipaje, ambulantele fiind distribuite la Catedrala Patriarhala si la alte cateva biserici care ne-au solicitat ajutorul", a declarat managerul SABI, dr. Alis Grasu.
 
Totodata, in perioada sarbatorilor de Pasti, Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din sectorul 1.

18 aprilie 2014 15:01
Modifică setările cookies