• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Nigel Farage: Nu vreau sa am vecini romani

Nigel Farage: "Nu vreau sa am vecini romani" 

Nigel Farage, liderul UKIP, a socat ascultatorii unui post de radio din Londra atunci cand a dezvaluit ca nu vrea sa aiba vecini romani, intr-un interviu acordat LBC, relateaza International Business Times UK.

Farage a declarat ca isi mentine un comentariu anterior potrivit caruia ar fi "ingrijorat" daca alaturi de el s-ar muta niste romani.

Liderul UKIP a invocat statisticile privind infractiunile comise de romani. 

"Am fost intrebat daca as fi ingrijorat in cazul in care un grup de romani s-ar muta langa mine. Daca traiesti in Londra cred ca ai fi" ingrijorat, a declarat el. 

Farage a negat insa ca alimenteaza extremismul impotriva imigrantilor, insistand: "Nu demonizez pe nimeni. Demonizez clasa politica ce a deschis usa permitand sa se intample astfel de lucruri"

Cand jurnalistul James O'Brien l-a intrebat care ar fi diferenta intre romanii care s-ar muta langa el si germani, referindu-se la faptul ca sotia lui Nigel Farage este cetatean german, acesta a raspuns: "Stiti diferenta". 

Farage a primit milioane de lire sterline din banii contribuabililor de cand a devenit europarlamentar, in 1999. Recent, el este chestionat in legatura cu ce s-a intamplat cu zeci de mii de lire sterline destinate administrarii unui birou al partidului.


17 mai 2014 14:07
Modifică setările cookies