• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Miting pentru demisia lui Piedone, in Piata Universitatii, marti seara. Peste 5.500 de oameni si-au anuntat prezenta

Miting pentru demisia lui Piedone, in Piata Universitatii, marti seara. Peste 5.500 de oameni si-au anuntat prezenta

Bucurestenii sunt chemati, marti seara, in Piata Universitatii, la un miting de protest pentru demisia primarului Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone.

Anuntul a fost postat pe pagina de Facebook "Demisia Piedone, subordonatilor lui si tuturor celor raspunzatori", insotit de mesajul "Sa nu mai lasam oamenii sa fie sacrificati in numele spagii!".

Mitingul de protest urmeaza sa aiba loc incepand cu ora 18:00, in Piata Universitatii. Peste 5.500 de persoane si-au anuntat prezenta, in timp ce 6.400 s-au aratat interesati.

''Primarul nu are voie sa controleze spatiile publice, daca sunt private. E ca si cum ai intra la om in casa, cand nu vrea", a afirmat primarul Piedone, revoltand intreaga populatie.

Primarul spune ca un club in care pot intra sute de oameni este egalul unui apartament de bloc. Asadar, un spatiu public este in ochii lui Piedone o proprietate privata si nu poti sa o verifici. Iar aceste afirmatii sunt facute de primar de trei zile incoace.

Daca primarul sectorului 4 are o calitate certa, aceea este consecventa. Cea prin care arunca toata responsabilitatea de pe umerii sai pe umerii oricui altcuiva. Invocand acea declaratie pe proprie raspundere semnata de patronii clubului Colectiv, in baza careia a dat unda verde functionarii, se considera absolvit de orice vina. A spus-o luni, dar si in zilele trecute.

Recunoaste fara nicio emotie ca a controlat clubul, dar nu a observat ca spatiul este mare si ca ar avea nevoie de avizul pompierilor. Recunoaste ca nu a calcat picior de inspector in club noaptea, cand acesta este plin de oameni, si mai mult decat toate la un loc sustine ca avizul de functionare al clubului se da pur si simplu pentru ca il ceri.


3 noiembrie 2015 15:14
Modifică setările cookies