• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Michael Jackson ar fi platit 35 mil. dolari pentru a cumpara tacerea unor copii pe care i-a abuzat

Michael Jackson ar fi platit 35 mil. dolari pentru a cumpara tacerea unor copii pe care i-a abuzat

Michael Jackson ar fi platit 35 de milioane de dolari pentru a cumpara tacerea a 17 baieti pe care i-a abuzat sexual, potrivit informatiilor din mai multe dosare secrete detinute de FBI, publicate de Sunday People, scrie Mediafax.

Abuzurile sexuale ar fi inceput in 1989 si s-ar fi intins pe parcursul a cel putin 15 ani, informeaza dailymail.co.uk.
 
Pana la ora difuzarii acestei stiri, reprezentantii FBI nu au facut niciun comentariu privind aceste dosare secrete despre Michael Jackson.
 
Pana in prezent, avocatii familiei Jackson au subliniat ca starul ar fi platit o suma de bani doar familiei lui Jordan Chandler, pe care Michael l-ar fi abuzat pe cand baiatul avea 13 ani, in 1993.
 
Totusi, un specialist care lucra pentru Anthony Pellicano - un celebru detectiv pe care Jackson l-ar fi angajat pentru a face sa dispara acuzatiile de pedofilie - spune ca muzicianul era un "pradator sexual in serie", care a platit tacerea unui numar mare de baieti pe care i-a abuzat la ferma Neverland. In 2002, cand Pellicano a fost la randul lui anchetat, pentru ca a ascultat ilegal telefoanele unor actori si regizori de la Hollywood in interesul unor clienti ai sai, FBI i-a confiscat dosarele, inclusiv cele cu informatiile despre Michael Jackson.
 
Se pare ca aceste dosare nu au fost insa predate procurorilor care s-au ocupat de procesul in care Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie, in 2005.
 
Recent, dansatorul si coregraful Wade Robson a intentat un proces, spunand ca, pe cand era copil, in anii 1990, la ferma Neverland, a fost molestat sexual de mai multe ori de Michael Jackson.
 
In iunie 2005, Michael Jackson a fost achitat la capatul unui proces intentat pentru pedofilie, un eveniment foarte mediatizat. Pe lista martorilor in acest proces s-au aflat si fiul cel mare al cantaretului, Prince, dar si Paris, fiica lui Michael Jackson, care recent a fost spitalizata dupa o tentativa de suicid.
 
Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, in 2009, in urma unei "intoxicatii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale si in clinicile medicale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

30 iunie 2013 12:19
Modifică setările cookies