• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Ziua Nationala: 1 Decembrie este ziua tuturor celor care gandim si simtim romaneste

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Ziua Nationala: "1 Decembrie este ziua tuturor celor care gandim si simtim romaneste"

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca semnificatia Zilei Nationale trebuie sa fie permanent o sursa de inspiratie pentru a construi o tara prospera, demna si unita in jurul unor proiecte majore.

"1 Decembrie este ziua noastra, a tuturor celor care gandim si simtim romaneste. In aceasta zi speciala, sa celebram trecutul si sa privim cu optimism spre viitor", afirma seful statului intr-un mesaj video postat, joi, pe pagina sa de Facebook.
 
El subliniaza ca aniversarea Marii Uniri este despre "libertate, despre cum se poate implini un ideal daca toate energiile unei natiuni sunt puse in slujba unui tel comun".
 
"Semnificatia acestei zile sa ne fie permanent o sursa de inspiratie pentru a construi o tara prospera, demna si unita in jurul unor proiecte majore. La multi ani dragi romani, oriunde v-ati afla! La multi ani Romania!", spune presedintele Iohannis.


1 decembrie 2016 09:21
Modifică setările cookies